Servis

Vse pri nas kupljene stroje - vrtne kosilnice in traktorje, motorne žage, motorne kose idr. lahko servisirate v pooblaščenih servisnih delavnicah - SERVISNA MREŽA, kjer vam nudijo redna in pa tudi garancijska popravila za vse proizvode iz našega prodajnega programa, z garancijskim listom Rotar in Eurogarden.

Delo v servisnih delavnicah opravljajo strokovno usposobljeni mehaniki, ki redno izpopolnjujejo svoje znanje na šolanjih, ki jih organizirajo proizvajalci strojev in motorjev.

Pri vseh servisnih popravilih se na motorjih uporabljajo originalni rezervni deli, saj so le ti preizkušeni in ustrezne kakovosti za pravilno in dolgotrajno delovanje motorja, ki s tem obdrži vse svoje predpisane lastnosti in zmogljivosti. Za popravilo ostalih delov stroja, pa poskušamo stranki ponuditi kvalitetne dele proizvajalca OREGON ter RPARTS in s tem zmanjšati stroške popravila. Za vse pri nas vgrajene nadomestne dele in opravljene storitve vam nudimo tudi 6 mesecev garancije. Zavedamo se, da je kvalitetni servis tudi dober prodajni argument saj je vsak izdelek kvaliteten samo toliko, kot je kvaliteten servis za njegovo vzdrževanje in popravila.