O nas

Podjetje ROTAR je slovensko družinsko podjetje in je na trgu prisotno že vse od leta 1981.

Prepoznavno je kot uvoznik in veletrgovec, specializiran na področju strojev, opreme in rezervnih delov za vrtnarstvo, vinogradništvo, gozdarstvo in kmetijstvo. Skozi štiri desetletja nenehnega razvoja in vztrajanja na poti k odličnosti se je podjetje ROTAR s svojimi kvalitetnimi proizvodi stalno prilagajalo zahtevnemu trgu Slovenije, Hrvaške in Bosne in Hercegovine in kljubovalo močni konkurenci, obenem pa ohranjalo posluh za potrebe svojih poslovnih partnerjev in zaposlenih, ter se razvilo v eno vodilnih podjetij na svojem področju.

Podjetje Rotar je plod nepretrganega iskanja in selekcije najkvalitetnejših proizvodov, pri čemer sledi osnovnemu načelu; kupcu zagotoviti uporaben in varen proizvod, ki ga poleg kakovosti odlikuje tudi prijaznost do narave. 
Uspešno vodenje podjetja in pravilna strategija razvoja sta podjetje ROTAR pripeljala v družbo velikih, svetovno znanih blagovnih znamk. V Sloveniji in na Hrvaškem lahko vodi in oskrbuje razvejano prodajno mrežo preko 400 specializiranih trgovcev in 120 pooblaščenih servisov. Poudarek daje v razvoj lastnih blagovnih in trgovskih znamk, tako se pod blagovno znamko Eurogarden gradi veriga vrtnih centrov s široko ponudbo produktov za dom in vrt, pod več trgovskimi znamkami pa ponuja kakovostne izdelke za delo na vrtu. 

Z lastno blagovno znamko RAMDA z več kot 30-letno tradicijo ponuja izdelke za urejanje okolice in vrta, tako hobi kot profesionalnega programa, kjer se ni pozabilo niti na najmlajše navdušence vrtnarjenja. Za blagovno znamko RAMDA stoji ekipa strokovnjakov z izkušnjami na področju servisa in po prodaje.

Vrtni centri Eurogarden (PE Dobrova pri LJ, PE Krško, PE Split) pa so pravi naslov za pomoč pri urejanju vrta, hiše, okolice, poti ali večjih površin. Strankam se prisluhne pri veliki izbiri kosilnic, škropilnic, vrtnarskega orodja, okrasnih loncev, sobnih rastlin, pripomočkov in hrane za hišne ljubljenčke ter vrsti dodatnih orodij in nastavkov za stroj ter pri zaščitnih sredstvih za varno delo. Vsi vrtni centri imajo dobro založeno km

etijsko apoteko in drevesnico, v PE Krško pa je na voljo tudi laboratorij za analizo vin. 
Zaupati podjetju ROTAR pomeni zanesti se na kolektiv, ki zagotavlja prijaznost, zanesljivost, strokovnost, celovit poprodajni servis tako v garancijskem kot izven garancijskem času, ažurno reševanje reklamacij, oskrbo z rezervnimi deli in kar je najpomembnejše - zadovoljstvo strank. Ravno to je vodilo, da se strmi k nadaljnjemu razvoju, inovacijam in zagotavljanju kvalitetnih in uporabniku prijaznih proizvodov. 

Naše vodilo je biti pojem kvalitete, strokovnosti in pravih nasvetov.

Hvala, da lahko ustvarjamo skupaj, saj nam zaupate že štiri desetletja!

Prelistajte naš katalog