Sreda, 11. Maj

Zakaj izbrati Kamado-Ramda žar?

Iščete pravi žar za na vašo teraso? Izberite Kamado-Ramda žar, na katerem boste lahko spekli okusno meso, pice, ribe, zelenjavo in še mnogo več.

Hrana, pripravljena na Kamado-Ramda žaru je bolj okusna, vaši najbližji in prijatelji pa bodo po novem želeli, da jim vrhunske kulinarične dobrote po novem pripravljate le še vi! Pripravite piknik, o katerem se bo govorilo še vso sezono.

Najboljši nasvet za pripravo okusnega mesa na Kamado-Ramda žaru

Na pikniku nikakor ne smejo manjkati čevapčiči. Izbirate lahko med svinjskimi, govejimi, piščančjimi in puranjimi. Največ ljudi pa prisega na mešanico iz govejega in svinjskega mesa. Poleg čevapčičev lahko pripravite tudi hrenovke za najmlajše, perutničke, pa tudi sir na žaru za vegetarijance, ribe, morske sadeže ipd. Zagotovo pa se bodo gostje, vsaj moški, najbolj razveselili pogleda na sočne zrezke.

Kako pravilno pripravite meso za žar?

Zrezke narežite na tanko, tako bodo prijetnejši na pogled in bolj okusni. Poleg tega bo zrezke tudi veliko lažje speči. Če je meso predebelo narezano, se vam namreč lahko zgodi, da se v notranjosti sploh ne zapeče, na zunaj pa je že rahlo zažgano.

Nasvet za peko: Pred začetkom peke očistite žar

Pred začetkom pečenja je nujno, da temeljito očistite žar. Odstranite stare mastne madeže in ostanke oglja. Tako jedi ne bodo le privlačnejše na pogled, ampak tudi bolj zdrave in boljšega okusa. Meso pecite počasi na zmerni temperaturi. Naj se vam ne mudi, saj ste prosti in imate čas za užitek.

Kamado-Ramda žar odlikuje robusten, trpežen in visokokakovosten keramični zaključek. Žari so odlični za peko, dimljenje, praženje in pico z 39 - 60 cm velikim kuhališčem. Temperatura lahko doseže do 400°C (700F). Ima izredno učinkovit nadzor pretoka zraka in temperature. Dolgotrajni časi gorenja so enostavno dosegljivi. Zložljive stranske police za enostavno shranjevanje.

Okusne jedi pripravljene na Kamado-Ramda žaru

V kolikor si želite, da vam okusne jedi pripravijo na Kamado-Ramda žaru pravi kuharski mojstri, potem vam predlagamo, da se oglasite v gostilni Pr Kopač na Brezovici pri Ljubljani. Tam vam bodo kulinarični žar mojstri postregli z božanskimi jedmi, pripravljenimi na Kamado-Ramda žaru.

Vabljeni v vrtne centre Eurogarden na Dobrovi pri Ljubljani in v Krškem.

Izkušeni strokovnjaki so vedno na voljo tudi za svetovanje in pomoč pri izbiri.

Nazaj