Četrtek, 15. December

Otroke naših zaposlenih že obdaril Božiček

Mrzlo, a hkrati čarobno decembrsko popoldne je prineslo najboljše pogoje, da so Božičkove sani v torek varno pristale v ljubljanskem Minicityju. Tam so se namreč družili in zabavali otroci zaposlenih v podjetjih Eurogarden, Rotar in Ramda. 

Čudovito popoldne je prineslo nasmehe na obraze naših najmlajših, ko jih je takoj po prihodu razveselila Eurogarden maskota, mravljica Roty. Otroci so se lahko posladkali z bonbončki, ki jih je Roty delila, prav vsak pa je od naše mravljice dobil tudi 'petko'.

Kaj kmalu smo bili vsi zbrani in najmlajši so že komaj čakali na prihod Božička. Vendar je bilo najprej potrebno vstopiti v Minicity pravljično deželo, kjer so si otroci in starši najprej ogledali zimsko gledališko predstavo. Tik po predstavi pa so morali vsi skupaj na ves glas priklicati Božička.

STE ŽE SODELOVALI V EUROGARDEN ADVENTNI NAGRADNI IGRI? KLIKNITE TUKAJ IN MORDA BO KATERA IZMED TEDENSKIH NAGRAD PRAV VAŠA!

Božiček je najmlajše osrečil z velikimi darilnimi paketi, da se bodo prav vsi otroci zaposlenih v podjetjih Eurogarden, Rotar in Ramda lahko igrali, ustvarjali in zabavali v teh zimskih dneh. 

Božičnemu obdarovanju in slikanju z Božičkom je sledilo prijetno druženje. V ustvarjalnemu kotičku pa so bili otroci in starši deležni tudi poslikave obrazov.

Nasmejanih ust in z iskricami v očeh ter polni čudovitih vtisov bomo tako vsi skupaj lažje počakali na počitnice in na proste skupne trenutke. Zato ob tej priložnosti tudi prav vsem želimo vesel božič in srečno novo leto 2023!

 

Nazaj