Ponedeljek, 06. Junij

Novost: Robotska kosilnica Ramda z GPS-om

Robotska kosilnica Ramda z GPS-om vam omogoča vedno urejeno zelenico in brezskrbnost tudi takrat, ko vas ni doma. Uživajte v resnični lepoti okolice vašega doma z robotsko kosilnico Ramda.

Ob nakupu poleg robotske kosilnice Ramda prejmete tudi 200 metrov kabla. Svetujemo vam, da ga položite v zemljo, saj v kolikor hočete imeti res lepo zelenico, je potrebno zelenico tudi vsaj dvakrat na leto prezračiti. Ko zračite zelenico in je kabel nad zemljo namreč obstaja velika verjetnost, da boste kabel poškodovali in bo treba iskati točko uničenega kabla ter poškodovani del tudi zamenjati.

Kaj pomeni, da ima robotska kosilnica Ramda GPS?

Robotska kosilnica Ramda z GPS-om pomeni, da imamo ta nepogrešljiv vrtni stroj povezan s telefonom preko aplikacije. Tako lahko vsak trenutek spremljate, kaj se z robotsko kosilnico Ramda dogaja, hkrati pa lahko na daljavo nastavite delovni čas delovanja robostke kosilnice. Na daljavo lahko robotsko kosilnico Ramda tudi izklopite. Preko aplikacije lahko nastavite površino košenja, preverite pa lahko tudi, koliko odstotkov baterije ima robotska kosilnica Ramda še na voljo. 

Vzdrževanje robostke kosilnice Ramda

Svetujemo vam, da redno preverjate ostrino rezil ter da redno skrbite za čistočo vaše robotske kosilnice Ramda, saj ji boste na ta način podaljšali življenjsko dobo. Robotsko kosilnico Ramda očistite z metlico tako, da samo umazanijo odstranite iz robotske kosilnice. Odstranite tudi zaščitno masko ter robotsko kosilnico spihate s kompresorjem

Pozor! V zimskem času je za daljšo življenjsko dobo baterije smotrno, da vsaka dva meseca robotsko kosilnico Ramda priklopite na napajalnik.

Preverite ponudbo na www.eurogarden.eu ali pa nas obiščite v vrtnih centrih Eurogarden na Dobrovi pri Ljubljani ali v Krškem.

Nazaj