Petek, 27. Januar

Kakovostne in lahke lopate za sneg

Ste tudi vi eni tistih, ki zadnji trenutek iščejo lopato za sneg? Svetujemo vam, da preverite, ali so vaše lopate za kidanje snega še uporabne.

Če so polomljene, jih zamenjajte s celimi in jih postavite tja, da bodo pri roki, ko jih boste potrebovali. Zato vam svetujemo, da se oglasite v vrtnem centru Eurogarden na Dobrovi pri Ljubljani ali v Krškem in preverite ponudbo lopat priznanih blagovnih znamk. Nakup lahko opravite tudi v spletni trgovini www.eurogarden.eu.

Ob tem naj vas spomnimo tudi na opremo, ki jo ob sneženju in ledenih jutrih uporabljate za čiščenje snega in ledu z avtomobila.

Vse za otroške snežne radosti

Vašim otrokom v zimskih dneh privoščite uživanje in zabavo na snegu. Naj se otroški smeh razlega po parkih in dvoriščih in naj okoliški griči spet zaživijo, kot so nekoč. V vrtnih centrih Eurogarden imamo na zalogi sanke, lopatke za sneg in številne druge pripomočke za ljubitelje zime in mraza.

Ob tem bi posebej izpostavili model za delanje snežnih kep, ki je pravi hit med mladimi. Z modelom za izdelovanje snežnih kep lahko zelo hitro in brez pretiranega truda izdelate snežne kepe, pri tem pa vas ne bo zeblo v roke. Kaj še čakate? Naj se zimsko veselje prične!

Nazaj