Torek, 25. April

Eurogarden in Ramda na spomladanski razstavi cvetja in tulipanov v Volčjem Potoku

V Arboretumu Volčji Potok je tudi letos spomladanska razstava cvetja in tulipanov, kjer lahko občudujete tudi našo Eurogarden & Ramda stojnico.

Razstava spomladanskega cvetja in tulipanov v Arboretumu je tradicionalno zaznamovana z vrvežem in pisano paleto barv. Zato ste vabljeni, da nas obiščete in uživate v lepoti cvetja in narave.

Živo pisan in lično ter do zadnjega detajla urejen kotiček vrtnih centrov Eurogarden in blagovne znamke Ramda so oblikovali naši izkušeni Eurogarden sodelavci in cvetličarke iz Eurogarden cvetličarne.

Razstava spomladanskega cvetja in tulipanov v Arboretumu obiskovalce privablja že več kot 30 let. Letos bo trajala vse do 7. maja 2023.

Park je odprt vsak dan od 8. do 20. ure – tudi med vikendi in prazniki. Parkirišče je brezplačno in urejeno v bližini vhoda.

Vabljeni ste tudi v vrtne centre Eurogarden PE Dobrova pri Ljubljani in PE Krško, kjer od 15. aprila do 15. maja 2023 potekajo VRTNI DNEVI.

Vse za vrt, urejanje okolice in doma pa lahko na enem mestu kupite tudi v Eurogarden spletni trgovini na www.eurogarden.eu.

Nazaj