Četrtek, 14. Oktober

Najboljši pometači za čisto dvorišče

Kakovostni vrtni stroji so ključ do hitro opravljenega dela

Prišel je čas, ko dvorišča prekrivajo odpadlo listje, vejice in iglice. Glavno orodje za čisto okolico so seveda metla, lopata ter velika črna vreča. Kljub temu je mogoče dvorišče očistiti tudi s številnimi bolj praktičnimi vrtnimi pripomočki in stroji.

Kdaj se je smotrno odločiti za pometač in katerega izbrati?

Jesen je najprimernejši čas za nakup pometača, saj začne z dreves odpadati prvo listje. S samim pometačem je delo na vašem posestvu precej olajšano. Dvorišče bo tako hitreje očiščeno, saj z metlo porabimo veliko več časa. Poleg tega metla nikoli ne očisti vašega dvorišča tako dobro, kot to opravi pometač, katerega enostavno potiskamo pred seboj.

V kolikor je posestvo, dvorišče ali pločnik hiše manjše kvadrature, svetujemo model RAMDA RA JL550S. V kolikor je vaše dvorišče nekoliko večje, svetujemo širši pometač iz segmenta RAMDA RA JL750S.

Če imate veliko posestvo, oziroma veliko čistilne površine, je vsekakor prava in najboljša izbira pometač RAMDA RA JL950, ki ima kar 3 krtače. Levo in desno krtačo je mogoče ločeno regulirati, sredinska krtača pa je namenjena temeljitemu čiščenju dvorišča in ima posebej zasnovan filter zraka za nečiste delce. Prednost tega filtra je, da pri pometanju ne dvigamo odvečnega prahu in je delo enostavnejše ter precej čistejše, saj filter zadrži v sebi velik del prašnih delcev.

Ko se odločimo za nakup pometača, je to seveda naložba za čisto dvorišče, saj pometač lahko uporabljamo za čiščenje dvorišča preko celega leta.

Nazaj

Povezani izdelki

-8%
149,99 €
137,99 €
RA JL550S
Na zalogi
-8%
199,99 €
183,99 €
RA JL750S
Na zalogi
-8%
499,99 €
459,99 €
RA JL950
Na zalogi