Predviden čas branja: 2 min
Sreda, 29. December

Decembra se pripravljamo na novo vrtnarsko sezono

Vrtnarji tudi v decembru ne opustijo del in razmišljanja o svojih vrtičkih. Poleg načrtovanja za naslednjo obdobje vrtnarjenja se pozimi ukvarjamo še z skrbjo za orodje in opremo, ki jo potrebujemo.

Na splošno pa je seveda dela v tem času veliko manj, zato se pripravimo za naslednjo sezono. Razmislimo kaj nam  je v preteklem letu lepo rastlo in obrodilo ter katere kombinacije niso bile uspešne.

Razmislimo kako lahko izboljšamo vrstenje vrtnin in kako bomo čimbolj optimalno zapolnili gredice. Pregledamo zaloge semen, iščemo novosti in načrtujemo vsa opravila, ki bodo sledila v naslednjih mesecih.

Prav tako je pomembno, da decembra, ko dela na vrtu ni toliko, pregledamo delovne stroje ter jih pripravimo na novo vrtnarsko sezono. V spletni trgovini Eurogarden.eu lahko najdete tudi številne rezervne dele za popravila in vzdrževanje vaših vrtnih strojev.

V Rotar centru imate na voljo bogato ponudbo rezervnih delov

V naši prodajalni rezervnih delov, potrošnega materiala in dodatne opreme vam nudimo veliko izbiro originalnih rezervnih delov in opreme za vrtne kosilnice, vrtne traktorje, prekopalnike, motorne žage in vse ostale stroje, ki jih tudi sami prodajamo in servisiramo na našem tržišču.

Poleg originalnih rezervnih delov vam nudimo tudi program priznanega proizvajalca opreme in nadomestnih delov OREGON in RPARTS, ki vsebuje verige, meče, pogonske zobnike in ostalo opremo za motorne žage in sekače, rezalne nitke za motorne kose različnih oblik, debelin in kvalitet ter veliko kvalitetnih rezervnih delov za kosilnice kot so rezila, kolesa, jermeni in podobno.

Nazaj

Povezani izdelki

-5%
479,99 €
455,99 €
SP 102271450
Na zalogi
-6%
4,59 €
4,31 €
OL 004
Na zalogi