Sobota, 19. Februar

Ana Rotar Petač: Prvi vtisi so fenomenalni, Expo Dubai 2020 je presežek!

Blagovne znamke Rotar, Eurogarden in Ramda se na svetovni razstavi Expo Dubai 2020 predstavljajo med  17. in 23. februarjem 2022. Z mislijo na zeleno prihodnost pomagajo krepiti zavest za boljšo samooskrbo ljudi ter širiti zavest za razvoj zdravega, zelenega okolja, s strastjo do narave. 

Na Expo Dubai 2020 nas zastopata naša predstavnika David Rotar ter Ana Rotar Petač. Ana ob tem dodaja: »Prvi vtisi so fenomenalni. Expo je presežek o tem, kaj vse se da narediti. Zaradi naše zelene panoge tudi potencialni poslovni partnerji z zanimanjem sprašujejo, oziroma se informirajo o tem, kaj ponujamo, kaj imamo. Moram reči, da smo več kot ponosni, da smo del te zgodbe. «

SODELUJTE V NAGRADNI IGRI - Strast do narave

V nagradni igri Strast do narave sodelujete tako, da s klikom na članek označite, katera je vaša STRAST DO NARAVE. Srečneži boste v žrebanju, ki ga bomo izvedli 28. februarja 2022, prejeli čudovite praktične nagrade, s katerimi boste lahko zakorakali v novo vrtnarsko sezono.

Glavni namen je predstavitev blagovne znamke RAMDA vrtnih strojev, orodja, zaščitne opreme in dodatkov za vrt, dom in urejanje okolice ki sledi kvaliteti in je hkrati tudi cenovno dostopna.

Poleg tega se na Expo Dubai 2020 predstavljamo tudi z blagovno znamko vrtnih centrov EUROGARDEN, saj si s franšiznimi prodajalnami želimo vstopiti tudi na tuje trge ter poudariti spletno prodajo, s katero smo se v zadnjih letih resnično približali našim strankam.

 

Nazaj